Follow by Email

Thursday, April 25, 2013

De L' enfer Interview


1. Can you tell us a little bit about the band for those that have never heard of you before?
ans) we r De L'enfer  and we make raw,primitive,fucked up black metal music , lysetdod cant be here because he doesnt give interviews, so its just me

2. How would you describe your musical sound?
ans) well we would describe our sound as something that was made in hell and then sent to us in the form of a blessing from satan,something that was created in some other dimension..

3. What are some of the lyrical topics and subjects the band explores with the music?
ans) we explore and exploit darkness, we delve into occult and  black magic, we write about carnage and war, about the apocalypse..

4. What is the meaning and inspiration behind the bands name?
ans) de l'enfer is french for 'from hell', the inspiration behind the name is the constant darkness that me and lysetdod r so inspired from ,the thirst in our hearts to attain occult and supernatural powers and abilities,to learn and dig into unknown cults and dark arts etc

5. Currently there are only 2 members in the band, are you planning on expanding the line up in the future?
ans) haha no, de l'enfer would always be me and lysetdod

6. The last release came out on Achtung! Records? can you tell us a little bit more about this label?
ans) the demo came out simultaneously in two labels actually in two different formats, achtung released it on tape while depressive illusions released it on cd, achtung records is really a truely awesome record label,its really underground,it has an air of mystery around it,totally perfect for de l'enfer, hailz to achtung records \m/

7. On a worldwide level how has the feedback been to your music by fans of black metal?
ans) well i was checking on google about de l'enfer and so far the reception has been good,its already put up on many blogsites and net labels by fans and some people have even reviewed it,and the reviews are quite cool, i feel the feedback has been good

8. What is going on with the other musical projects these days?
ans) you mean my other projects right? well they are going great, focusing a bit on my one-man post black metal band The End nowadays , even lysetdod is kinda busy with his other projects too

9. What direction do you see your music heading into on future releases?
ans) i think we are going to be much rawer and lo-fi, we are gonna go total enkil,beherit etc path u know,i think its gonna be great in future,we r gonna bathe in blood haha

10. What are some bands or musical styles that have influenced your music and also what are you listening to nowadays?
ans) a lot of raw black metal bands inspired us,hmm mostly the french scene u kno, bands like peste noire (early demos), belketre,torgeist,darvulia,vlad tepes and many more and many other european bands and also some cool bands from USA, like enkil, etc , and nowadys im listening to mostly shoegaze like slowdive etc haha,im really swimming in this genre right now at this moment

11. The band is from India, are there any other black metal bands out there that you would recommend?
ans) i would recommend the band CRY to u,it was quite nice,but too bad its no more,its split up now..

12. How would you describe your views on Occultism and Satanism?
ans) well im a theistic satanist,and im a novice,i did the dedication ritual in march 2012,it was really a very sublime and pure experience,i just wana say that god is an asshole,trust me,believe me its true, put ur faith on lucifer,he doesnt want any sacrifices or donations or meditations from u,all he wants is your faith in him and your respect and honour towards him then u would c that nobody can stop u in achieving your goals in life,so fuck god,and hail satan \m/

13. Outside of music what are some of your interests?
ans) i love drawing and painting,i make logos and artworks for bands for free, and i also love photography,writing stories,reading books,i make short films too and lots of other stuff

14. Any final words or thoughts before we wrap up this interview?
ans) all i wanna say is 'thank you' for taking this interview, keep supporting us,hailz \m/

Facebook
ReverbNation

No comments:

Post a Comment